Stelling

Ik wil liever weer een vaste werkplek op kantoor

View en reageer
Een werkplek die werkt

Doe de werkplekchecker!

Hoe geef je leiding…

... aan al die Nieuwe Werkers

Gratis e-mailnieuwsbrief

Elke twee weken in uw inbox?

Partners
HomeDossiersBinden en boeienHoe krijg je management én medewerkers mee in verandering?

Binden en boeien

Hoe krijg je management én medewerkers mee in verandering?

Veranderen is niet altijd eenvoudig en roept vaak weerstand op. Hoe gaat u daarmee om? Hoe krijgt u management en medewerkers zover dat ze werkelijk anders gaan werken? Wat kunt u leren van verandertrajecten bij andere organisaties? . > Lees verder

Op het Congres Over Het Nieuwe Werken op 4 december in Nieuwegein kunt u horen hoe ze het hebben geregeld bij onder meer ABN AMRO, KLM, BAM, Nuon, NS en het Openbaar Ministerie. .

Flexibel werken
Zo maakt de NS het voor haar reizigers mogelijk om flexibel te werken in treinen en op stations. Het flexibel werken wat de reiziger doet, willen NS ook zelf doen. Maar hoe doe je dat in een organisatie met ruim 32.000 medewerkers waarvan ruim achtduizend medewerkers op de stations en in de treinen werken? Dat vraagt om meer eigenaarschap van medewerkers, maar ook de wil en het doorzettingsvermogen om bestaande werkpatronen te doorbreken.

Leidinggevenden
Aan de hand van de concrete praktijkervaringen bij ABN AMRO Hypotheken gaan Bartjan van der Jagt en Susan Smulders in op de rol die leidinggevenden kunnen (en moeten!) spelen in Het Nieuwe Werken en op de manieren waarop ze aan het stuur kunnen blijven zitten om HNW in de organisatie soepel te laten landen. Aan de orde komen onder meer het belang van teamafspraken, de verandering van ‘controleren’ naar ‘in control’ zijn en de eigen veranderende rol..

In de ochtend geeft Mathieu Weggeman zijn inspirerende visie op modern leiderschap in professionele HNW-organisaties. In drie workshoprondes kiest u uit veertien verschillende sessies (workshops, cases, HNW-carrousel en lezingen). In de slotpresentatie schetst HNW-expert Henny van Egmond de impact van een snel veranderende wereld op het gebied van werken en organiseren..

Verder is er tijdens het congres volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Bijvoorbeeld tijdens de lunch en de borrel na afloop.
Lees het volledige programma op de speciale congres website of schrijf u in!

(Born: Redactie Vakmedianet)


Gerelateerde items

 • Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Elke twee weken een update over Het Nieuwe Werken in uw inbox?

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

 • Sponsored content

  Verrijk je online werkplek

  Veel werkgevers bieden hun medewerkers tegenwoordig een online werkplek, waarmee ze gemakkelijk en veilig op hun tablet of smartphone kunnen werken. Maar benutten bedrijven wel alle mogelijkheden van de online werkplek? KPN werkplek-expert Harald den Houter vertelt je er meer over.

  Lees verder

   

 • HNW – kies voor ontwikkeling

  HNW – congres / training / masterclass

  Het HNW-congres was een groot succes met 250 HNW-professionals.
  Bekijk de presentaties

  Dieper ingaan op HNW?
  Volg de 5-daagse masterclass bij organisaties op locatie. Bekijk het programma
  Volg de training ‘Leidinggeven aan nieuwe vormen van werken’ Bekijk de training

 • App bepaalt welk type Nieuwe Werker u bent

  Hoe gaat u om met Het Nieuwe Werken? Is het eigenlijk wel geschikt voor u? Over Het Nieuwe Werken heeft samen met Qidos een app gelanceerd, waarmee u in drie snelle stappen kunt controleren hoe geschikt u bent voor Het Nieuwe Werken.

  Download de app in iTunes

  Download de app in Google play

 • Volg ons ook via Twitter en Linkedin

  Congres Over het Nieuwe Werken
  Tijdens de 8e editie van het congres Over Het Nieuwe Werken delen topsprekers van toonaangevende organisaties hun visie, kennis, de laatste ontwikkelingen en vooral ook hun ervaringen.
 • Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
  Over Het Nieuwe Werken wordt mede mogelijk gemaakt door:
  Bekijk meer Vakmedianet Communities: