Stelling

"Kantoortuinen maken mensen a-socialer."

View en reageer
Een werkplek die werkt

Doe de werkplekchecker!

Hoe geef je leiding…

... aan al die Nieuwe Werkers

Gratis e-mailnieuwsbrief

Elke twee weken in uw inbox?

Partners
HomeNieuws‘HNW gaat vooral om verbetering van samenwerking’

Nieuws

‘HNW gaat vooral om verbetering van samenwerking’

Het bedrijfsleven in binnen- en buitenland is een kwart eeuw na de introductie van het fenomeen uiterst enthousiast over de effecten van het Nieuwe Werken.

Het Nieuwe Werken beperkt zich niet tot het creëren van een nieuwe werkomgeving met flexplekken en thuiswerken, maar spitst zich steeds nadrukkelijker toe op verbetering van samenwerking binnen bedrijven en bij overheden.

De sleutel van de toekomst
Dat blijkt uit het e-book Samenwerking; de sleutel naar de toekomst van het van origine Limburgs adviesbureau Veldhoen + Company, die naar eigen zeggen de grondlegger is van Het Nieuwe Werken. De hoofdzetel van het bedrijf is tegenwoordig in Waalre, maar Veldhoen + Company heeft inmiddels ook vestigingen in Australië, Engeland en Scandinavië

Het e-book is geproduceerd bij gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Veldhoen + Company. In die kwart eeuw heeft het adviesbureau vele honderden bedrijven en overheden geadviseerd en geassisteerd bij de introductie van het Nieuwe Werken.

In Samenwerking; de sleutel naar de toekomst geven CEO’s en managers van wereldwijd opererende concerns, maar ook topfunctionarissen van de overheid in een reeks boeiende en openhartige vraaggesprekken hun oordeel over het Nieuwe Werken. Met fascinerende quotes en filmfragmenten.

Betere samenwerking
Uit die interviews wordt duidelijk dat Het Nieuwe Werken bij de juiste toepassing muren binnen organisaties slecht en tot een betere samenwerking leidt. Of beter nog saamhorigheid. Het wij-gevoel waaruit elke organisatie kracht en innovatie put en de toekomst in huis haalt.

Lees het boek gratis via http://www.veldhoencompany.com/nl/e-book/
(Bron: Werken 2.0 )


Gerelateerde items

 • Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Elke twee weken een update over Het Nieuwe Werken in uw inbox?

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

 • Sponsored content

  Verrijk je online werkplek

  Veel werkgevers bieden hun medewerkers tegenwoordig een online werkplek, waarmee ze gemakkelijk en veilig op hun tablet of smartphone kunnen werken. Maar benutten bedrijven wel alle mogelijkheden van de online werkplek? KPN werkplek-expert Harald den Houter vertelt je er meer over.

  Lees verder

   

 • HNW – kies voor ontwikkeling

  HNW – congres / training / masterclass

  Het HNW-congres was een groot succes met 250 HNW-professionals.
  Bekijk de presentaties

  Dieper ingaan op HNW?
  Volg de 5-daagse masterclass bij organisaties op locatie. Bekijk het programma
  Volg de training ‘Leidinggeven aan nieuwe vormen van werken’ Bekijk de training

 • App bepaalt welk type Nieuwe Werker u bent

  Hoe gaat u om met Het Nieuwe Werken? Is het eigenlijk wel geschikt voor u? Over Het Nieuwe Werken heeft samen met Qidos een app gelanceerd, waarmee u in drie snelle stappen kunt controleren hoe geschikt u bent voor Het Nieuwe Werken.

  Download de app in iTunes

  Download de app in Google play

 • Volg ons ook via Twitter en Linkedin

  Congres Over het Nieuwe Werken
  Tijdens de 8e editie van het congres Over Het Nieuwe Werken delen topsprekers van toonaangevende organisaties hun visie, kennis, de laatste ontwikkelingen en vooral ook hun ervaringen.
 • Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
  Over Het Nieuwe Werken wordt mede mogelijk gemaakt door:
  Bekijk meer Vakmedianet Communities: