Stelling

Ik wil liever weer een vaste werkplek op kantoor

View en reageer
Een werkplek die werkt

Doe de werkplekchecker!

Hoe geef je leiding…

... aan al die Nieuwe Werkers

Gratis e-mailnieuwsbrief

Elke twee weken in uw inbox?

Partners
HomeDossiersCultuurverandering en managementHet Nieuwe Werken: is dat te managen?

Cultuurverandering en management

Het Nieuwe Werken: is dat te managen?

Wat is er anders aan leidinggeven aan Het Nieuwe Werken? Het antwoord is simpel: alles én niets. Het is vooral anders. Anders, richting het ‘ideale’ leidinggeven volgens veel mensen: ruimte creëren en mensen stimuleren om die ruimte te benutten. Dat concludeert Susan Smulders van Moneypenny in de nieuwe whitepaper van dit consultanty- en trainingsbureau na zeven jaar ervaring met leidinggevenden aan Het Nieuwe Werken.

Smulders zet uiteen wat HNW betekent voor leidinggevenden en geeft inzicht in patronen en overtuigingen die implementatie van de nieuwe manier van werken uitdagend maken. Want iedereen (ja, ook u!) heeft vanzelfsprekendheden die niet altijd helpen bij een echte HNW-managementstijl. Durft u ze echt los te laten? Gelooft u echt dat vergaderen en samenwerken ook op afstand kan? Kunnen uw mensen het ook aan? En hoe gaat dat met resultaatafspraken?

In deze whitepaper neemt Susan Smulders u mee door de veranderingen die HNW meebrengt voor leidinggevenden, patronen en overtuigingen die implementatie uitdagend maken en belangrijke aandachtsgebieden van effectief leidinggeven aan HNW. Uiteraard met voorbeelden en tips die u direct kunt toepassen in de praktijk.

Klik hier om de whitepaper aan te vragen.


Download whitepaper

Vult u alstublieft onderstaand formulier in om de whitepaper te downloaden. U wordt een e-mail toegestuurd met een link naar het bestand en geeft tevens toestemming voor een eenmalige e-mailbenadering door de opsteller van deze whitepaper.

Gerelateerde items

 • Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Elke twee weken een update over Het Nieuwe Werken in uw inbox?

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

 • Sponsored content

  Verrijk je online werkplek

  Veel werkgevers bieden hun medewerkers tegenwoordig een online werkplek, waarmee ze gemakkelijk en veilig op hun tablet of smartphone kunnen werken. Maar benutten bedrijven wel alle mogelijkheden van de online werkplek? KPN werkplek-expert Harald den Houter vertelt je er meer over.

  Lees verder

   

 • HNW – kies voor ontwikkeling

  HNW – congres / training / masterclass

  Het HNW-congres was een groot succes met 250 HNW-professionals.
  Bekijk de presentaties

  Dieper ingaan op HNW?
  Volg de 5-daagse masterclass bij organisaties op locatie. Bekijk het programma
  Volg de training ‘Leidinggeven aan nieuwe vormen van werken’ Bekijk de training

 • App bepaalt welk type Nieuwe Werker u bent

  Hoe gaat u om met Het Nieuwe Werken? Is het eigenlijk wel geschikt voor u? Over Het Nieuwe Werken heeft samen met Qidos een app gelanceerd, waarmee u in drie snelle stappen kunt controleren hoe geschikt u bent voor Het Nieuwe Werken.

  Download de app in iTunes

  Download de app in Google play

 • Volg ons ook via Twitter en Linkedin

  Congres Over het Nieuwe Werken
  Tijdens de 8e editie van het congres Over Het Nieuwe Werken delen topsprekers van toonaangevende organisaties hun visie, kennis, de laatste ontwikkelingen en vooral ook hun ervaringen.
 • Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
  Over Het Nieuwe Werken wordt mede mogelijk gemaakt door:
  Bekijk meer Vakmedianet Communities: