Stelling

Ik wil liever weer een vaste werkplek op kantoor

View en reageer
Een werkplek die werkt

Doe de werkplekchecker!

Hoe geef je leiding…

... aan al die Nieuwe Werkers

Gratis e-mailnieuwsbrief

Elke twee weken in uw inbox?

Partners
HomeDossiersKantoorinrichtingFlexwerken boven de golven

Facility

Flexwerken boven de golven

Werk je graag met de woeste natuurelementen om je heen? Vanaf komende maand kun je een flexwerkplek huren tussen de golven en wind op het Noordzeestrand. Op de Pier in Scheveningen zijn dan 30 flexibele werkplekken beschikbaar. Met vrij uitzicht op zee en strand. 

De Pier in Scheveningen opent onder restaurant Pier Zuid komende maand Pier Offices, zo meldt Facto Magazine.

Deze nieuwe formule beschikt over 30 flexibele werkplekken voor zelfstandig professionals en kleine organisaties. De werkplekken, met vrij uitzicht op zee en strand, zijn vanaf € 225 per maand te betrekken waarbij een eigen vergaderruimte en een buitenterras (!) boven zee bij de prijs zijn inbegrepen.

Flexwerken op de Pier

Pier Offices houdt op vrijdag 27 mei van 15.00 uur tot 18.00 uur Open Huis voor geïnteresseerden. Herman Smit, general manager De Pier: “Met Pier Offices bieden we zelfstandig professionals en kleine organisaties de mogelijkheid zich op een unieke locatie boven zee te vestigen.”

Pier Offices hanteert een flexibele all-in overeenkomst met een korte contractduur en de mogelijkheid direct op te schalen voor een bepaald project bijvoorbeeld. Smit: “Daarnaast kan men samen met collega’s of opdrachtgevers genieten van alles wat de Pier nog meer te bieden heeft zoals de foodboulevard met eigentijdse foodconcepten en binnenkort zelfs een wellnesscentre en reuzenrad.”

Scheveningse Pier

De Pier is sinds 18 juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten.

De vernieuwde Pier is inmiddels een foodboulevard, met een eigentijds aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur.


Gerelateerde items

 • Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Elke twee weken een update over Het Nieuwe Werken in uw inbox?

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

 • Sponsored content

  Verrijk je online werkplek

  Veel werkgevers bieden hun medewerkers tegenwoordig een online werkplek, waarmee ze gemakkelijk en veilig op hun tablet of smartphone kunnen werken. Maar benutten bedrijven wel alle mogelijkheden van de online werkplek? KPN werkplek-expert Harald den Houter vertelt je er meer over.

  Lees verder

   

 • HNW – kies voor ontwikkeling

  HNW – congres / training / masterclass

  Het HNW-congres was een groot succes met 250 HNW-professionals.
  Bekijk de presentaties

  Dieper ingaan op HNW?
  Volg de 5-daagse masterclass bij organisaties op locatie. Bekijk het programma
  Volg de training ‘Leidinggeven aan nieuwe vormen van werken’ Bekijk de training

 • App bepaalt welk type Nieuwe Werker u bent

  Hoe gaat u om met Het Nieuwe Werken? Is het eigenlijk wel geschikt voor u? Over Het Nieuwe Werken heeft samen met Qidos een app gelanceerd, waarmee u in drie snelle stappen kunt controleren hoe geschikt u bent voor Het Nieuwe Werken.

  Download de app in iTunes

  Download de app in Google play

 • Volg ons ook via Twitter en Linkedin

  Congres Over het Nieuwe Werken
  Tijdens de 8e editie van het congres Over Het Nieuwe Werken delen topsprekers van toonaangevende organisaties hun visie, kennis, de laatste ontwikkelingen en vooral ook hun ervaringen.
 • Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
  Over Het Nieuwe Werken wordt mede mogelijk gemaakt door:
  Bekijk meer Vakmedianet Communities: