Stelling

Ik wil liever weer een vaste werkplek op kantoor

View en reageer
Een werkplek die werkt

Doe de werkplekchecker!

Hoe geef je leiding…

... aan al die Nieuwe Werkers

Gratis e-mailnieuwsbrief

Elke twee weken in uw inbox?

Partners
HomeDossiersCultuurverandering en managementBekijk het eens van een andere kant…

Cultuurverandering en management

ergens anders werken

Bekijk het eens van een andere kant…

Werkt u toevallig bij Bynder? Dan kunt u vandaag het kantoor niet in. En ook morgen niet, en vrijdag al evenmin. De deuren blijven gesloten om de productiviteit en creativiteit te bevorderen. De ruim 350 medewerkers is gevraagd om elders te werken. Zo wil het bedrijf haar eigen Global Work Remote Day promoten. Jaloers? Doe het zelf ook!

Chris Hall, oprichter en CEO van Bynder: “Het idee voor de Global Work Remote Day is ontstaan nu we voor de tweede keer een week de deuren sluiten van onze kantoren. Na het succes, de vele inzichten en enthousiaste reacties van vorig jaar vragen we nu andere bedrijven om zich aan te sluiten. Tot nu zijn er meer dan 12 bedrijven die mee doen.”

Surfplank

Hall denkt dat voortdurend op kantoor zitten slecht is voor de creativiteit en productiviteit. Bovendien scheelt het enorm veel tijd, mensen hoeven niet naar kantoor te reizen. Maar voor veel mensen is het toch een grote stap om thuis of op een andere locatie te werken – terwijl je met de juiste tools eigenlijk overal aan de slag kan. “Daarom willen we onze medewerkers stimuleren om nieuwe werkplekken te ontdekken. Dat hoeft echt niet perse thuis te zijn: ik reis de hele wereld over en red me prima vanuit hotelkamers, koffiebarretjes en strandtenten. Er is bijna overal wifi – dan kom je een heel eind.” Zelf zit Hall aanstaande vrijdag op het strand, waar hij tussen het werk door even de surfplank pakt.

Global Work Remote Day

Bynder roept andere bedrijven op om vrijdag 3 augustus ook één dag de deuren te sluiten. “We willen werknemers en managers een steuntje in de rug geven,” stelt Hall. “Dit is de tweede Global Work Remote Day en we zien dat steeds meer bedrijven, zoals Hotjar en WeWork zich aansluiten.” WeWork, een bedrijf dat wereldwijd kantoorruimte aanbiedt, stelt zijn locatie op Strawiskylaan in Amsterdam open voor deelnemers aan de Remote Work Day.

Ik mis een scherm!

De kantoorsluiting van vorig jaar gaf een paar interessante inzichten over de voor- en nadelen van elders werken. Veel mensen voelen zich productiever en creatiever door even buiten de deur te werken. Maar sommige mensen vonden het lastig om zonder tweede beeldscherm te werken, of hadden moeite een goede internetverbinding te vinden. Om deze Remote Day tot een groter succes te maken deelt Bynder deze aandachtspunten met deelnemers.


Gerelateerde items

 • Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Elke twee weken een update over Het Nieuwe Werken in uw inbox?

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

 • Sponsored content

  Verrijk je online werkplek

  Veel werkgevers bieden hun medewerkers tegenwoordig een online werkplek, waarmee ze gemakkelijk en veilig op hun tablet of smartphone kunnen werken. Maar benutten bedrijven wel alle mogelijkheden van de online werkplek? KPN werkplek-expert Harald den Houter vertelt je er meer over.

  Lees verder

   

 • HNW – kies voor ontwikkeling

  HNW – congres / training / masterclass

  Het HNW-congres was een groot succes met 250 HNW-professionals.
  Bekijk de presentaties

  Dieper ingaan op HNW?
  Volg de 5-daagse masterclass bij organisaties op locatie. Bekijk het programma
  Volg de training ‘Leidinggeven aan nieuwe vormen van werken’ Bekijk de training

 • App bepaalt welk type Nieuwe Werker u bent

  Hoe gaat u om met Het Nieuwe Werken? Is het eigenlijk wel geschikt voor u? Over Het Nieuwe Werken heeft samen met Qidos een app gelanceerd, waarmee u in drie snelle stappen kunt controleren hoe geschikt u bent voor Het Nieuwe Werken.

  Download de app in iTunes

  Download de app in Google play

 • Volg ons ook via Twitter en Linkedin

  Congres Over het Nieuwe Werken
  Tijdens de 8e editie van het congres Over Het Nieuwe Werken delen topsprekers van toonaangevende organisaties hun visie, kennis, de laatste ontwikkelingen en vooral ook hun ervaringen.
 • Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
  Over Het Nieuwe Werken wordt mede mogelijk gemaakt door:
  Bekijk meer Vakmedianet Communities: