Stelling

Flexibel werken heeft een grote impact op mijn privéleven

View en reageer
Leegkantoor
Een werkplek die werkt

Doe de werkplekchecker!

4b7cf95fdd0b7bd5b01f96884bcce057
Hoe geef je leiding…

... aan al die Nieuwe Werkers

2c253200259a6fbf240245cb79be0ff4
Gratis e-mailnieuwsbrief

Elke twee weken in uw inbox?

Partners

Cultuurverandering en management

erik_veldhoen

Masterclass

Erik Veldhoen, grondlegger van HNW in Nederland, is een van de keynotes in deze nieuwe 5-daagse masterclass. Speciaal voor project- en andere managers die HNW in hun portefeuille hebben, ontwikkelde Kluwer een masterclass waarbij op steeds verschillende HNW-locaties in Nederland (Interpolis, Ynno, Microsoft, De Dommel, Seats2Meet) aan alle aspecten van HNW aandacht wordt besteed. .

Aan de orde komen de fysieke omgeving (Facility), de ict-wereld, de gevolgen op het gebied van cultuur en leiderschap (HR) en het verander- en communicatietraject.

Kluwer wil met deze Masterclass tegemoet komen aan de wens van managers en specialisten die de eerste verkennende stappen in Het Nieuwe Werken hebben gedaan en er nu concreet mee aan de slag gaan.

Alle masterclassdagen zijn volgens een vast concept opgebouwd. Na een inleiding van een of meerdere experts over het thema gaan deelnemers aan de slag. Gedurende de serie maken zij hun eigen plan van aanpak, zodat ze met het resultaat van de masterclass direct aan de slag kunnen.

Sprekers tijdens de masterclass zijn onder meer Erik Veldhoen (grondlegger van HNW in Nederland), Jan-Peter Kastelein en Frederik van Steenbergen (partners Ynno), Ineke Hoekman (hr-directeur Microsoft), Paul Bloemen (verantwoordelijke verandertraject Rabobank) en Henk Roelofs (directeur innovatie De Dommel). Het programma staat onder leiding van een van de Nederlandse HNW-goeroes Henny van Egmond. Meer informatie: klik hierDownload PDF


Gerelateerde items

 • Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Het laatste nieuws over Het Nieuwe Werken

  Elke twee weken een update over Het Nieuwe Werken in uw inbox?

  Meld u aan voor de nieuwsbrief

 • OHNW Congres

  ohnw klein

  Balans tussen mens en technologie
  Het Nieuwe Werken blijft ongekend populair. Maar wat is de keerzijde van alle technologie? Hoe gaat u daarmee om? Hoe zorgt u ervoor dat de techniek niet de voordelen van HNW ondergraaft? Dit congres laat zien hoe u de nadelen ondervangt en de voordelen benut.

  Met o.a. HNW-goeroe Henny van Egmond en innovator Kim Spinder.

  Bekijk hier het programma

 • Sponsored content

  KPN sponsored content3

  Verrijk je online werkplek

  Veel werkgevers bieden hun medewerkers tegenwoordig een online werkplek, waarmee ze gemakkelijk en veilig op hun tablet of smartphone kunnen werken. Maar benutten bedrijven wel alle mogelijkheden van de online werkplek? KPN werkplek-expert Harald den Houter vertelt je er meer over.

  Lees verder

   

 • HNW – kies voor ontwikkeling

  HNW – congres / training / masterclass

  Het HNW-congres was een groot succes met 250 HNW-professionals.
  Bekijk de presentaties

  Dieper ingaan op HNW?
  Volg de 5-daagse masterclass bij organisaties op locatie. Bekijk het programma
  Volg de training ‘Leidinggeven aan nieuwe vormen van werken’ Bekijk de training

 • App bepaalt welk type Nieuwe Werker u bent

  ohnw_app

  Hoe gaat u om met Het Nieuwe Werken? Is het eigenlijk wel geschikt voor u? Over Het Nieuwe Werken heeft samen met Qidos een app gelanceerd, waarmee u in drie snelle stappen kunt controleren hoe geschikt u bent voor Het Nieuwe Werken.

  Download de app in iTunes

  Download de app in Google play

 • Volg ons ook via Twitter en Linkedin

  Congres Over het Nieuwe Werken
  Tijdens de 8e editie van het congres Over Het Nieuwe Werken delen topsprekers van toonaangevende organisaties hun visie, kennis, de laatste ontwikkelingen en vooral ook hun ervaringen.
 • Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.